Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Slovenski podjetniški sklad uvaja elektronski portal za oddajo e-vlog za vavčerje

16. september 2019 do NaN.  

 

Razvojna agencija vas v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska obvešča:

 

Slovenski podjetniški sklad s 7. 9. 2019 uvaja elektronski portal za oddajo e-vlog za vavčerje. Vsem podjetjem, ki bodo od 7. 9. 2019 dalje oddali vlogo za enega izmed 11 javno objavljenih vavčerskih pozivov, ki so dostopni na spletni strani Sklada, bo tako omogočena elektronska oddaja vloge. Podjetjem ne bo potrebno več vlog pošiljati na Sklad v fizični obliki kot je bila praksa doslej.

Elektronski način omogoča še bolj enostavno in hitro oddajo vloge preko spletnega elektronskega obrazca, podjetniku pa prihrani čas in prekomerno administrativno delo s pripravo in oddajo vloge.

Prav tako novi elektronski portal zagotavlja, da se določeni podatki avtomatsko uvozijo iz javnih baz podatkov in bodo na ta način podjetja razbremenjena vpisovanja le-teh.

Za dostop do ePortala Slovenskega podjetniškega sklada podjetja potrebujejo digitalno potrdilo.

V primeru, da podjetja digitalnega potrdila nimajo ali pa vloge ne želijo oddati sami, lahko vlogo brezplačno pomaga pripraviti in za njih oddati svetovalec mreže Slovenskih poslovnih točk (SPOT) Svetovanje, ki jih podjetja najdejo na dvanajstih (12) lokacijah SPOT Svetovanje po Sloveniji: http://evem.gov.si/info/spot-tocke-in-notarji/seznam-tock-spot-svetovanje-spirit-slovenija/.)

Novi elektronski portal v celoti podpira tudi elektronsko oddajo zahtevkov za izplačilo. 

PRIJAVITE SE V ELEKTRONSKKI PORTAL ZA ODDAJO E-VLOGE

V okviru centralnega prijavnega sistema Slovenskega podjetniške sklada ePortal: https://eportal.podjetniskisklad.si/prijava, se podjetje registrira in nato preko izbranega prijavnega lista oz. e-vavčerja nadaljuje z izpolnjevanjem podatkov za vavčer na katerega želi oddati vlogo na Sklad.

Vavčerji so enostaven način pridobitve nepovratnih sredstev za različne vsebine do max. višine 9.999 EUR in brez prekomernih postopkov odobritve. Z vpeljanim elektronskim načinom oddaje vloge pa se bodo postopki še bolj poenostavili, obravnava vlog pa bo posledično še hitrejša.

 

Projekt SPOT je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

 

« nazaj na seznam