Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

         


Razvojna agencija Zgornje Gorenjske kot partner sodeluje v mednarodnem projektu CSRinCLASS, katerega glavni namen je med učenci srednjih šol doseči boljše zavedanje pomena družbene odgovornosti v podjetij. 

 

Vodilni partner je Beneška gospodarska zbornica, vključenih je sedem partnerjev iz Italije, Avstrije in Slovenije slovenska partnerja pa sta Razvojna agencija Zgornje Gorenjske in Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica. Projekt, ki je z 280 tisoč evri financiran v sklopu programa Erasmus+, bo v srednje šole uvedel teme družbene odgovornosti podjetij z inovativnimi učnimi metodami.

 

Projekt bo trajal 24 mesecev, vključuje pa izvedbo primerjalne študije o uveljavljenosti družbene odgovornosti podjetij v šolah in gospodarskih družbah, tekmovanje dijakov v snovanju rešitve aktualnih izzivov s tega področja ter izmenjavo obiskov dijakov vključenih šol. Vzpostavljeno bo mednarodno partnerstvo, ki bo v vsaki državi vključilo šolo, na kateri bodo potekala usposabljanja, podjetje, ki bo oblikovalo izziv oziroma nalogo s področja družbene odgovornosti, ter institucijo javnega sektorja kot koordinatorja. Po predhodni analizi, ki bo pokazala, v kolikšni meri dijaki poznajo pojem družbena odgovornost podjetij in kako je ta uveljavljena med podjetji, bo zasnovan e-tečaj za profesorje; ti bodo pridobljeno znanje nato posredovali dijakom, ki se bodo udeležili natečaja za najboljšo rešitev določenega vidika družbene odgovornosti podjetij. Naloga bo enaka v vseh državah partnericah, kar bo olajšalo izmenjavo dobrih praks v zaključku projekta. V natečaj bo neposredno vključeno podjetje, ki bo dijakom predstavilo praktičen primer oziroma nalogo in ki bo tudi presojalo rešitve, ki jih bodo predlagali dijaki.

 

Slovenska partnerja sta Razvojna agencija Zgornje Gorenjske in Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica, ki bosta sodelovali s podjetjem Plastikom, ki bo v projektu poskrbelo za primerno vsebino natečaja.