Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Izvedena delavnica "EU in otroci" v sklopu projekta Europe Direct

15. maj 2013 do NaN.  

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske je dne 14. maja 2013 v sodelovanju z OŠ Toneta Čufarja Jesenice izvedla delavnico z naslovom EU in Otroci. Glavni namen delavnice je bil otrokom predstaviti osnovne značilnosti Evropske unije ter jih informirati o točki Europe Direct Gorenjska, njenih nalogah ter možnostih, ki jih Evropska unija nudi učencem. Poleg tega smo učence motivirali k izdelovanju izdelkov iz različnih materialov (papir, karton, dass masa, voščenke,…) na temo Evropske unije.

Delavnica EU in otroci je potekala na sedežu OŠ Toneta Čufarja Jesenice pod mentorstvom Jasmine Čer (RAGOR). Na njej je sodelovalo 55 učencev, ki pa so bili izredno iznajdljivi in polni idej predvsem pri izdelavi izdelkov s tematiko EU, vendar se je ob sami izdelavi izkazalo, da ni tako enostavno iz ideje dejansko narediti želeni izdelek. Kljub temu moram reči, da so se učenci lahko ponosni na svoje izdelke, ki so jih izdelali. Pokazali so tudi že nekaj znanja o sami Evropski uniji, ki pa so ga pridobili že v šoli.

Delavnica EU in otroci je bila torej nadvse uspešna, saj smo imeli dvakrat večjo udeležbo učencev kot smo jo dejansko pričakovali. V ta namen se zahvaljujem tudi OŠ Toneta Čufarja Jesenice, da so nam omogočili izvedbo delavnice in upamo na uspešno sodelovanje tudi v prihodnje.

 

Jasmina Čer

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

« nazaj na seznam