DOBRA HIGIENSKA PRAKSA OZ. NAČELA HACCP
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v okviru SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno delavnico z naslovom
DOBRA HIGIENSKA PRAKSA OZ. NAČELA HACCP
TEMA/PROGRAM DELAVNICE
• Zakonodaja na področju proizvodnje, prometa in prodaje živil, Obveznosti prevoznikov pri transportu živil,
• Varna prehrana in dejavniki tveganja
• Dobra proizvodnja praksa, dobra higienska praksa,
• Nadzor nad alergeni, informacije o alergenih pri nepredpakiranih živilih, blažilni ukrepi za zmanjšanje prisotnosti akrilamida, transmaščobne kisline – dopolnitev HACCP dokumentacije,
• Kultura varne hrane;
• Vodenje HACCP dokumentacije;
• Najpogostejša neskladja – primeri iz prakse;
• Ukrepi za zaščito gostov in zaposlenih pred COVID-19.
Udeleženci delavnice prejmejo potrdilo o udeležbi na delavnici.
KDAJ / KJE
Lokacija: on-line preko aplikacije ZOOM.
Termin delavnice: torek, 15.2.2022
Čas: 09:00 – 12:00
Predavateljica: Sonja Čeferin Tomaž, univ.dipl.inž.živ.teh
OBVEZNE PRIJAVE:
Prijave za podjetja: https://forms.gle/aN2bmgSFQSQetar4A
Prijave za fizične osebe ali sobodajalce: https://forms.gle/vYuVUxT1Tbb9QxHR8
Kontakt in dodatne informacije:
Eldina Čosatović, mag. posl. ved
SPOT Svetovanje Gorenjska
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, SPOT svetovalka
T: 04/581-34-19
E: dina@ragor.si
Delavnica bo izvedena v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska.