MladiNoviceOkolje in prostorPodeželje in kmetijstvoPodjetništvo in gospodarstvoRegionalni razvoj

MLADI, PODJETNIŠTVO IN DIGITALIZACIJA

Včeraj smo se družili z dijaki iz Srednje šole Jesenice, ki so vpisani v 2. letnik programa mehatronik operater???? in 3. letnik programa strojni tehnik ???? ter jim predstavili podjetniško podporno lokalno okolje, med katere spada tudi naša SPOT točka Ragor.
????Pogovarjali smo se o tem zakaj postati podjetnik kakšno poslovno idejo moraš imeti, da bi uspel pozitivne in negativne lastnosti podjetništva ali dobiš subvencijo oziroma finančno pomoč ob samozaposlitvi in kam se lahko obrneš po informacije in pomoč Spot točke, brezplačna svetovanja in registracija podjetja.
????Na delavnici so se nam pridružili tudi mladi podjetniki iz Studio Slog in sicer Amadej Bratuž, Tim Luznar in Anže Blatnik, ki se ukvarjajo z video produkcijo ???? in marketingom ter ustvarjajo zanimive promocijske vsebine za podjetja. Z dijaki so delili svojo podjetniško zgodbo, začetke, izkušnje, napake, s kom vse so že delali, videospote,…
????Tudi vi jih lahko pobliže spoznate https://studioslog.com/ Studio Slog. Res vrhunska produkcija in same pohvale za mlade podjetnike. Anže Blatnik nam je na koncu druženja predstavil še digitalni marketing, ki je še kako pomemben za prodajo izdelkov in storitev.
????Moramo pa pohvaliti tudi dijake, ki so takoj navezali stik z mladimi podjetniki in na koncu druženja imeli kar nekaj podjetniških vprašanj. Hvala vsem skupaj in se družimo naprej????
#Ragor#Spot#Srednja šola Jesenice#Studio Slog#mrežimo se naprej
Projekt SPOT Svetovanje Gorenjska je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport: www.mgts.gov.si ter SPIRIT Slovenija, javna agencija: https://www.spiritslovenia.si/.

SPOT noga ali fb