Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v okviru SPOT Svetovanje Gorenjska vabi na BREZPLAČEN OGLED DOBRIH PRAKS 54. MOS CELJE 2022 – dne 15.9.2022

 

Ogled dobrih praks je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem. Razvojna agencija Zgornje Gorenjske (SPOT Gorenjska) v ta namen ponuja priložnost ogleda dobrih praks, B2B srečanj in povezovanj. Podjetnikom/podjetnicam z območja Gorenjske nudi skupen brezplačen prevoz in vstopnice za MOS Celje dne 15.9.2022

 

Mednarodno – obrtni sejem Celje

Gre za največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji. Več kot pol stoletja tradicije, inovacij in številnih sklenjenih poslov. Letos prinaša MOS posodobljeno podobo petih osrednjih segmentov: MOS Dom, MOS Turizem, MOS Tehnika Energetika, MOS B-DIGGIT in MOS Plus. Predstavila se bodo vodilna podjetja z omenjenih področij, poskrbljeno pa bo tudi za številna predavanja, dogodke in delavnice, kjer bodo strokovnjaki brezplačno nudili koristne informacije in nasvete.

Letošnja novost MOS-a je posebna usmeritev in dodelan koncept izredno pomembne tematike samooskrbe. Ker verjamemo v trajnostno prihodnost, želimo tudi našim obiskovalcem zagotoviti predstavitve rešitev, ki bi jim omogočile, da sami takšno prihodnost tudi dosežejo. Sejem je edinstvena priložnost, ko se lahko različnim panogam, ki potrebujejo višji delež samooskrbe, recimo prehranska ali energetska samooskrba, nameni veliko pozornosti.

 

PROGRAM:

8.30 – odhod avtobusa proti Celju

10.00 – 13.00 – udeležba na različnih dogodkih

13.00-16.00 – samostojni ogled MIS Celje, možnost za B2B srečanja, obisk podjetij na MOS Celje

16.15 – odhod avtobusa nazaj na Jesenice

Katalog razstavljavcev si lahko pogledate TUKAJ

Celoten program na MOS Celje si lahko ogledate TUKAJ ter pregledate možnosti za B2B sestanke.

 

Odhod avtobusa 15.9.2022 bo ob 08:30 uri na sedežu RAGOR-ja, Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice. Glede na prijave možnost vstopa tudi v Lescah in v Kranju.

Obvezne so spletne prijave, ki jih sprejemamo do zapolnitve mest oz. najkasneje do 13.9.2022. Zaradi omejenega števila prijav za avtobusni prevoz, bomo prijave sprejemali po načelu “kdor prej pride, prej melje”.

 

Prijave za podjetja in s.p.: TUKAJ

 

Veselimo se ogleda dobrih in vas lepo pozdravljamo.

Eldina Čosatović in Hermina Biščević

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, SPOT Svetovanje Gorenjska