Novicepriscilla du preez aPafrIzI unsplash

Na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske smo v letu 2024 projekt Anima Sana dopolnili in nadgradili in ga poimenovali  SIDRO – Službeno In Družinsko Ravnovesje Občanov. V sklopu projekta bomo skupaj s Centrom za krepitev zdravja izvedli različne izobraževalne delavnice, letak za osveščanje javnosti in brezplačna svetovanja. Naš skupni cilj je  boljša ozaveščenosti občanov o brezplačnih programih, ki jih zdravstvo nudi v lokalnem okolju, z željo okrepiti zdrav življenjski slog in zmanjševanje stresa. Projekt je sofinanciran s strani Občine Bohinj, Bled, Gorje, Radovljica, Jesenice in Kranjska Gora, aktivnosti so za občane brezplačne.

 

Ob sofinanciranju projekta SIDRO letos ponovno odpiramo svetovalne pisarne.
Brezplačni psihoterapevtski svetovalnici bosta v letu 2024 do nadaljnjega delovali na Jesenicah in v Radovljici.

Psihoterapevtska svetovanja v Radovljici bo izvajal mag. Andrej Debeljak. Prijavite se lahko na andrej@andrejdebeljak.si ali +386 (0)40 415 201.

Psihoterapevtska svetovanja na Jesenicah bo izvajalo društvo Vzgon. Prijavite se lahko na info@vzgon.si ali pokličite 031 391 357 ali 041 322 330.

 

Prijavite se lahko tudi na ana.stempihar@ragor.si. V prijavi navedite ime, priimek, občino bivališča ter telefonsko številko. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času in se z vami dogovorili za termin in lokacijo svetovanja.

 

Brezplačna svetovanja v sklopu projekta SIDRO so namenja občanom Bleda, Bohinja, Gorij, Kranjske Gore, Jesenic in  Radovljice. Število svetovanj na osebo je omejeno.