USTVARJALCI VABLJENI K SODELOVANJU

VEČ INFORMACIJ:

 Urška Luks – urska.luks@ragor.si

Slikate, pletete, kvačkate, šivate, izdelujete nakit, oblikujete z glino in lesom ali kako drugače sproščate svojo umetniško žilico?

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vabi vse, ki radi ustvarjate, k sodelovanju v projektu USTVARJALNI PODJETNIK. Osnovni namen projekta je namreč pomagati ustvarjalcem na pot podjetništva in hobije spreminjati v poslovne priložnosti.

V sklopu projekta vam bomo pomagali pri ureditvi ustreznih statusov za prodajo, za vas organizirali različne izobraževalne delavnice, vam omogočili prodajo v okviru različnih dogodkov in na različnih lokacijah, pripravili promocijski katalog ter vzpostavili povezovanje z drugimi ustvarjalci. Za vsakogar se bo našla kakšna zanimiva, poučna in tudi donosna aktivnost.

V letošnjem letu bomo v projekt povezovali ustvarjalce iz občin Bled, Gorje, Jesenice, Kranjska Gora in Radovljica  – ustvarjalce občin, ki projekt v letu 2022 sofinancirajo.

Uvodni predstavitvi projekta, v okviru katerih boste lahko izrazili tudi svoje želje, potrebe in pričakovanja, bosta potekali v četrtek, 10. februarja 2022, ter v sredo, 16. februarja 2022, ob 18.00 preko aplikacije Zoom.

Udeležba v projektu je BREZPLAČNA.

Za vse dodatne informacije in prijavo k sodelovanju nas lahko kontaktirate na elektronski naslov urska.luks@ragor.si ali nas pokličete na telefonsko številko 04 581 34 17 (Urška Luks).

Vabljeni, da se nam pridružite. Zabavno bo.