MladiNoviceRazvoj kadrov in izobraževanjeVabilo

Vabljeni na “Usposabljanje za mladinsko delo na Jesenicah”, projekt Mladi@jesenice

Aprila bo priložnost za nabiranje novega znanja in novih izzivov. Na Jesenicah bo potekalo usposabljanje za mladinske delavce. Namenjeno je vsem, ki se z mladinskim delom že ukvarjajo, se z njim srečujejo ali si to želijo. Udeleženci morajo biti stari 18 let ali več.

Usposabljanje bo potekalo 4 dni po 6 oz. 8 ur.

KDAJ: od 6. do 14. aprila 2024

KJE: Prostori Razvojne agencije Zgornje Gorenjske (RAGOR), Spodnji plavž 24e, Jesenice

IZVAJALCI: Zavod Bob, Zavod Jedrce

Usposabljanje bo sestavljeno iz teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del bodo vključevale teme: mladi, mladostništvo in prosti čas, javni prostor, participacija in prostovoljnost v procesih. Praktični del pa bo usmerjen v iskanje, snovanje in pripravo konkretnih aktivnosti in dogodkov, ki odgovarjajo na potrebe mladih na Jesenicah. Udeleženci jih bodo v sodelovanju z organizacijami poskušali konkretizirati in načrtovati izvedbe.

Izkušnje in predznanje za udeležbo na usposabljanju niso potrebni, seveda so pa dobrodošli. Za vse informacije je izvajalec dosegljiv na telefonski številki +386 64 188 214 ali ne e-naslovu neja@zavod-bob.si. Udeležba na usposabljanju je brezplačna.

Usposabljanje organizira Razvojna agencija Zgornje Gorenjske v sklopu projekta Mladi@Jesenice, financira pa ga Občina Jesenice.